Marbella, here I come! | Den svenska drömmen
annacaroliin

Den svenska drömmen

Annons

Marbella, here I come!

Det blev som jag hade gissat. Jag drog ut på packandet så länge det bara var möjligt. Så nu när barnen somnat springer jag runt som en yr höna och plockar och rotar och stryker och väljer. Hoppas jag i alla fall får med mig det allra viktigaste, dvs bokningsbekräftelse, pass, pengar, medicin, mobil, laddare och träningskläder. Kl 01.30 är det väckning, så har inte jättelång tid på mig om jag ska hinna sova ett par timmar också.

På Arlanda väntar en fotograf på oss efter incheckningen. Flyget går kl. 7.30 och efter ca 4,5 h landar vi på Malagas flygplats där bland andra Ida och Alexandra väntar på oss. Sedan följer en 50 minuters transfer till hotellet Aloha Hill Club.

Först nu börjar jag känna mig taggad. Hittills har jag bara varit livrädd, men nu när jag inser att det inte finns någon återvändo börjar de positiva tankarna överrösta min rädsla. Kommer nog bli grymt detta bara jag kommer mig iväg!

Följ oss gärna på @profitnesscamps på Instagram om ni är nyfikna. Kommer även försöka hålla er uppdaterade på min egen IG (@annacaroliin) så gott det går.

Ha det nu så bra så hörs vi om en vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annacaroliin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats