Tillbaka till vardagen | Den svenska drömmen
annacaroliin

Den svenska drömmen

Annons

Tillbaka till vardagen

Nu är jag hemma i Linköping igen efter en fantastisk vecka i soliga Marbella. Imorgon ska jag ta mig tid att skriva ett inlägg om resan från början till slut för er som är intresserade, så håll utkik!

Idag körde jag ett tungt benpass på gymmet. Tänkte att det var bäst att köra igång genast nu när man har lågan uppe. Kändes dock rätt ovant att inte ha någon bredvid som pushade och hejade på en, men passet gick ändå över förväntan. Så här motiverad till träning har jag nog aldrig varit tidigare, och det har jag de underbara coacherna att tacka för.

Men mer om det imorgon som sagt.

Önskar er en mysig fredagkväll <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annacaroliin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats