Personlig träning & fredagsfeeling | Den svenska drömmen
annacaroliin

Den svenska drömmen

Annons

Personlig träning & fredagsfeeling

Igår på dagen åkte jag och Devin in till stan och uträttade en del ärenden jag skjutit upp väldigt länge. Ibland är jag så otroligt dålig på att ta tag i saker, även fast jag vet att jag bara mår dåligt av att ha en massa måsten som släpar efter mig. Nu är det iallafall gjort och jag känner mig några kilon lättare.

När vi kom hem slängde jag på mig träningskläder och mötte upp Sara & Jimmy för ett armpass på gymmet. Sara skulle inte träna själv, men underbar som hon är erbjöd hon sig att vara min PT (vilket hon även jobbar som). Jag som typ aldrig kör armar fick verkligen nåt att bita i, men det var jätteroligt. Kommer definitivt köra armar regelbundet efter detta.

Idag har vi njutit en hel del utomhus eftersom vädret varit så behagligt. Varken för varmt eller kallt. Har även städat lägenheten i hopp om att det kan hållas någotsånär städat iallafall över helgen (tvivlar dock på det). Helt omöjligt att hålla städat när ungarna slänger saker omkring sig konstant och hunden hårar som en galning.

Nu ikväll har vi grillat körv & gött kött till middag. Så otroligt smarrigt med vitlöksbea och melonsallad till. Nu återstår bara att natta barnen och slappa i soffan resten av kvällen. Älska fredagar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annacaroliin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats