Kaos i mitt huvud | Den svenska drömmen
annacaroliin

Den svenska drömmen

Annons

Kaos i mitt huvud

Ni får ursäkta den usla uppdateringen, men just nu är det så mycket på gång i mitt huvud att jag knappt kan fokusera på någonting. Det bästa är att det för en gångs skull endast är positiva tankar och funderingar som snurrar i skallen på mig, men det upptar ändå en hel del tid och energi. Det är planer angående jobb, utbildning, träning, familj, resor – ja i princip allt som hör livet till, så ni kan förstå att min hjärna går på högvarv.

Idag var vi iallafall till BVC på 4-årskontroll. Devin väger nu 16,9 kg och är 98 cm lång. Liten på jorden men stor i orden, haha! Sköterskan gav honom full pott i samtliga moment. “Han kan allt han borde kunna och lite till” sa hon, och det kunde jag bara hålla med om. Han är verkligen jätteduktig för sin ålder, och skulle det inte vara för att han är liten till växten skulle man lätt kunna tro att han är bra mycket äldre. Han har alltid älskat att göra sig hörd, och därför är hans ordförråd väldigt brett vid det här laget. Han använder sig även ofta av riktigt “vuxna” uttryck, vilket kan låta så sjukt lustigt ibland eftersom han dessutom berättar allt med sådan inlevelse.

Efter besöket på vårdcentralen åkte vi direkt till gymmet och mötte upp Sara. Devin roade sig med att klättra i rep och hänga i ringar medan vi körde ett mag- och axelpass. Hon vet verkligen hur hon ska göra helt slut på mig den tjejen, haha! HÄR kan ni kika ifall ni vill veta hur passet såg ut.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annacaroliin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats