Då och nu | Den svenska drömmen
annacaroliin

Den svenska drömmen

Annons

Då och nu

Satt och kollade igenom gamla bilder imorse och hittade en formbild från nästan exakt ett år tillbaka. Konstaterade att formen ändå förbättrats en aning under året trots att jag inte alls tränat och skött kosten som planerat. Har inte direkt haft de bästa förutsättningarna heller med tanke på att jag mått sjukt dåligt, halvt stressat ihjäl mig, flyttat två gånger, varit sjukskriven osv. Men det som har gjort att jag TROTS allt detta är i bättre form idag än jag var då är att jag hade den otroliga turen att träffa Jens. Den snällaste, mest omtänksamma, pålitliga, romantiska människa jag vet. Är ödet evigt tacksam för att jag hittade honom. Han gör mig stark och tror på mig i alla lägen. Mer än jag tror på mig själv faktiskt. Han uppmuntrar och stöttar och vill alltid mitt bästa. Och ja – så gillar han ju att träna också 😉

IMG_1174.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annacaroliin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats